Uw stijlvol interieurdesign in mijn handen:

Ik wil een vertrouwenspersoon zijn

Een groot empathisch vermogen. Dat kwam naar voor tijdens mijn loopbaanbegeleiding. Het heeft iets te maken met een meer ontwikkelde hersenhelft, maar ik geloof dat die analyse ook klopt. Ik neem veel tijd om naar mensen te luisteren én goed te luisteren. Want op basis daarvan maak je volgens mij het beste ontwerp. Iedereen is anders, leeft anders. Zo kom ik tot een ontwerp op maat van mijn klant. Behalve aan empathie, zweer ik ook trouw aan eerlijkheid en vertrouwen. Ik zou mijn klanten nooit iets kunnen verkopen waar ik zelf niet in geloof. Ik wil echt hun vertrouwenspersoon zijn. Het is tijdens mijn loopbaan vaak voorgevallen dat ik op die manier met een ontwerp de nagel op de kop sloeg en tevreden en dankbare klanten voor me had. Daarvoor doe ik het en daardoor voelt het nooit als werk aan: het is namelijk mijn passie. 

Veel dingen in het leven overkomen je, maar zonder ambitie en ongebreidelde inzet zou ik nooit staan waar ik vandaag sta. Als mens maar ook als ondernemer wil ik blijven groeien en dat kan ik naar mijn aanvoelen het best als zelfstandig interieurarchitect. Ik voel vooral veel goesting en daarbij ga ik geen enkele uitdaging uit de weg. Op dat vlak is voor mij the sky the limit.

Levering van kwaliteit op de eerste plaats

Duidelijke en punctuele werkwijze

Een goede voorbereiding is alles. Ik hou ervan om de mensen met wie ik samenwerk, een duidelijke en gedetailleerde planning en wekelijks overzichtelijke werfverslagen te bezorgen. Daarbij ga ik heel punctueel te werk. Mijn motto is: liever een keer teveel opmeten dan onzorgvuldig. Zo weet iedereen op de werkvloer heel goed waar hij of zij aan toe is en bereiken we samen sneller een beter eindresultaat voor de klant. Dat is het doel dat bij iedereen voorop moet staan.