VO Interieurarchitect Olivier Vandemoere

Ik wil een vertrouwenspersoon zijn

Een groot empathisch vermogen. Dat kwam naar voor tijdens mijn loopbaanbegeleiding. Het heeft iets te maken met een meer ontwikkelde hersenhelft, maar ik geloof dat die analyse ook klopt. Ik neem veel tijd om naar mensen te luisteren én goed te luisteren. Want op basis daarvan maak je volgens mij het beste ontwerp. Iedereen is anders, leeft anders. Zo kom ik tot een ontwerp op maat van mijn klant.

Duidelijke en punctuele werkwijze

Een goede voorbereiding is alles. Ik hou ervan om de mensen met wie ik samenwerk, een duidelijke en gedetailleerde planning en wekelijks overzichtelijke werfverslagen te bezorgen. Daarbij ga ik heel punctueel te werk. Mijn motto is: liever een keer teveel opmeten dan onzorgvuldig. Zo weet iedereen op de werkvloer heel goed waar hij of zij aan toe is en bereiken we samen sneller een beter eindresultaat voor de klant. Dat is het doel dat bij iedereen voorop moet staan.

VO Interieurarchitect Olivier Vandemoere

Wat kunnen wij voor jou doen?

Samen uw project bespreken? Heeft u een vraag over onze diensten? Aarzel niet ons telefonisch contacteren of stuur ons gerust een bericht via het contactformulier. We helpen u graag verder!